بیماری های واگیر دار

چگونه با بیماری ها مبارزه کنیم

بیماری های واگیر دار

چگونه با بیماری ها مبارزه کنیم

راه های پیشگیری و در مان بیماری ها چیست

  • ۰
  • ۰


دلیل سرماخوردگی مکرر کودکان چیست؟

دلیل سرماخوردگی مکرر کودکان ، سرماخوردگی
دلیل سرماخوردگی مکرر کودکان چه می تواند باشد؟ آیا مشکلی داخلی موجب این تکرر در ابتلابه سرماخوردگی است یا اینکه که رفتار و عادتی غلط دلیل سرماخوردگی زیاد کودکان است؟

مواردی که باید در مورد سرماخوردگی مکرر کودکان بدانید

 

سرماخوردگی کودکان باعث نگرانی والدین آنها شده و به دنبال درمان هرچه سریعتر این بیماری هستند. چنانچه در ادامه می خوانید طبق گفته ی متخصصان رعایت نکردن نکات بهداشتی و سلامتی یکی از اصلی ترین عوامل و دلایل سرما خوردگی مکرر کودکان است.

یک متخصص گوش، گلو و بینی با اشاره به اینکه گوش درد از شایع ترین علائم ابتلا کودکان به سرماخوردگی است، اظهار کرد:کودکان زمان زیادی را با یکدیگر هستند و در بسیاری از موارد در شستن دست های خود دقت نمی کنند، به همین علت سریع تر از دیگران به سرماخوردگی مبتلا می شوند.

احتمال ابتلا کودکان به سرماخوردگی در سنین پیش از مدرسه بیشتر است، این کودکان اغلب سالانه پنج تا 9 نوبت سرما می خورند. این مشکل در کودکانی که به مهد کودک می روند شایع تر است. وی با تاکید به اینکه در صورت ابتلا افراد به تب شدید، تعریق، تب و سرفه احتمال ابتلا به ذات الریه نیز وجود دارد، خاطرنشان کرد:تهوع، درد شکم، خواب آلودگی غیر معمول، سر درد شدید، اشکال در تنفس، گریه مداوم و درد گوش که ناشی از نفوذ باکتری ها به فضای گوش میانی است، شایع ترین نشانه ابتلا به سرما خوردگی در کودکان است.

کودکان

علت سرماخوردگی مکرر کودکان

کمتر بودن مقاومت کودکان نسبت به بزرگسالان موجب ابتلا بیشتر آن ها به سرماخوردگی می شود، اما دستگاه ایمنی نابالغ تنها علت این آسیب پذیری کودکان به سرماخوردگی نیست، بلکه کودکان زمان زیادی را با یکدیگر هستند و در بسیاری از موارد در شستن دست های خود دقت نمی کنند به همین علت سریع تر از دیگران به سرما خوردگی مبتلا می شوند.

گوش درد از مهم ترین نشانه های این بیماری در کودکانی که در سن پایین قرار دارند است، این کودکان به علت اینکه نمی توانند حرف بزنند ناراحتی شان را با گریه کردن یا کشیدن گوش نشان می دهند و مراجعه زودهنگام آنها به پزشک الزامی است. این فلوشیپ جراحی سر و گردن یادآور شد:افزایش سن منجر به تقویت سیستم ایمنی در بدن نسبت به بسیاری از ویروس های عامل سرماخوردگی می شود، بنابراین با افزایش سن احتمال ابتلا به سرماخوردگی نسبت به دوران کودکی کاهش می یابد.

سرماخوردگی به طور معمول کمتر از یک هفته بهبود می یابد، اما اگر فرد دچار تب 39 درجه باشد و احساس کند که علائم بیماری در حال افزایش است باید به پزشک مراجعه کند. این متخصص گوش، گلو و بینی در پایان تب بالا، درد و ضعف را از نشانه های بیماری سرماخوردگی و آنفلوانزا دانست و اظهار کرد:برای درمان آنفلوانزا از یک داروی ضد ویروسی استفاده می شود اما این دارو باید در طول 48 ساعت پس از شروع اولین علائم تجویز شود.

  • ۹۸/۰۳/۲۴
  • محسن قهرمانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی