بیماری های واگیر دار

چگونه با بیماری ها مبارزه کنیم

بیماری های واگیر دار

چگونه با بیماری ها مبارزه کنیم

راه های پیشگیری و در مان بیماری ها چیست

  • ۰
  • ۰

چگونه با طب  سنتی کبد ومعده خود را درمان کنیم


طب سنتی ، سلامت کبد

از نظر طب سنتی عضوی که بیشترین مشارکت را با سردرد دارد معده می باشد که عدم تعادل اخلاط در آن به طور ثانویه موجب سردرد می گردد.در صورت وجود سوءمزاج در معده محصول خوبی تحویل کبد داده نمی شود

نسخه طب سنتی برای سلامت معده و کبد

یک کارشناس طب سنتی گفت:درباره حفظ سلامت کبد و معده از دیدگاه طب سنتی اظهار کرد:سلامت کبد و معده از دیدگاه طب سنتی در پیشگیری از بیماری ها بسیار مهم است.
طب سنتی

طب سنتی

حفظ سلامت کبد از دیدگاه طب سنتی

وی افزود:نانی که خمیرش خوب رسیده و نمکش معتدل باشد برای کبد مفید است؛ مویز، انجیر و فندق برای کبد مفید هستند, پیاپی خوردن غذاهای گوناگون به روی هم و عدم رعایت ترتیب غذا به کبد آسیب می زند.
این کارشناس طب سنتی متذکر شد:نوشیدن آب سرد هنگام ناشتا، پس از حمام گرم، جماع و ورزش برای کبد مضر است, مداومت بر غذاهای غلیظ مانند گوشت گاو، نان روغنی، نان فطیر و غذاهای لزج مثل پاچه برای کبد مضر است.

طب سنتی

حفظ سلامت معده از دیدگاه طب سنتی

علوی تصریح کرد:روی هم خوری غذاهای مختلف، پرخوری، خوردن غذاهای چرب و لزج، قی کردن متواتر، گرسنگی مفرط و خوردن آب میان غذا به معده آسیب می رساند.
وی خاطرنشان کرد:استفاده از ادویه گرم (متناسب با مزاج) مانند زیره، دارچین و هل باعث تقویت معده می شود, از شربت های مقوی معده می توان به سکنجبین، شربت لیمو، ترنج، غوره، انار و زرشک اشاره کرد، همچنین زنجبیل پرورده، معجون مقوی معده است.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی